Maatje

Samen een kop koffie drinken, een praatje maken of een stuk wandelen. Heb je daar wel eens behoefte aan, maar mis je een maatje om dat mee te doen? Iemand met wie je gezellig en vanzelfsprekend contact hebt, gewoon van mens tot mens? Dan is het Maatjesproject misschien iets voor jou.
 
Dit project is bedoeld voor ouderen die graag hun sociale contacten willen uitbreiden, maar daar niet aan toe komen. Bijvoorbeeld vanwege een ziekte, beperking of verlies. Via dit project vind je een maatje: een enthousiaste, betrokken vrijwilliger die graag af en toe bij je langskomt, die de tijd voor jou neemt en persoonlijke aandacht voor geeft. Onze vrijwilligers worden bij hun taak als maatje begeleid door professionals.

 

Bent u op zoek naar zo’n maatje? Meld u dan aan bij onze coördinator vrijwilligerswerk. Onze coördinator vrijwilligerswerk komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u voor dit gesprek ook op ons kantoor terecht. In het kennismakingsgesprek hebben we het echt over u: wie u bent, waar u van houdt, wat u graag doet en wat u wenst. Daardoor vinden we altijd een maatje dat bij u past. In een vervolggesprek maakt u kennis met uw maatje en spreken we af hoe vaak u elkaar ontmoet.

Bezoek Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht voor meer informatie op ons kantoor. U kunt ook mailen aan info@bwiwoensdrecht.nl of bellen naar 0164 672 049. Medewerkers van Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht staan u graag te woord.