CuKidS

CuKidS staat voor Cultuur en Kunst in de School en is het kunstmenu voor alle leerlingen van de basisscholen in de gemeente Woensdrecht.

Cultuur is een breed begrip. Theater, muziek, dans en beeldende kunst om er een paar te noemen, vallen er allemaal onder. Cultuur draagt bij aan ontwikkeling en groei van jonge mensen. Daarom organiseren wij allerlei naschoolse activiteiten zoals striptekenen, technieklessen of een DJ-workshop. De activiteiten verschillen per jaar en je vindt ze in de schoolkalenders.

Daarnaast zetten wij Cultuur en Kunst in de School (CuKidS) op de kaart. Kinderen van alle basisscholen in Woensdrecht worden met CuKidS getrakteerd op een uitgebreid cultuurprogramma. Omdat CuKidS een gestructureerde leerlijn aanbiedt, hebben de lessen een logische opvolging van voorgaande jaren. Zo valt er altijd wat nieuws te ontdekken en te leren.

Het kunstmenu omvat kunst en cultuur in al haar facetten. De disciplines die deel uitmaken van het kunstmenu zijn: theater, muziek, dans, beeldend, literatuur, foto-, video- en filmkunst, cultuurhistorie, erfgoed en kunstbeschouwing.

Meer informatie
Voor meer informatie over CuKidS kun je bellen naar telefoonnummer 0164 672 049 of mailen naar Lenny winkel (l.winkel@bwiwoensdrecht.nl).